MERSİN / SİLİFKE - Yeşilovacık İlkokulu

Tel 0(324) 747 5040
YEŞİLOVACIK MAH. AKDENİZ CAD. NO: 45 SİLİFKE / MERSİN
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan,vatan, millet, bayrak,Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Demokratik, laik, toplumsal değerleri koruyabilen; Milli ve manevi değerlerine bağlı; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış okuyan,araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirmek.
Başarılar
OKULUMUZ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SİLİFKE GENELİNDE DÜZENLENEN İFET ÇOCUK OYUNLARI TURNUVASINDA 3. VE AKIL ZEKA OYUNLARI TURNUVALARINDA İLÇEDE 2. OLMUŞTUR.AYRICA 2015-2016,2016-2017 VE 2017-2018 YILLARINDA İLÇE GENELİ KİTAP OKUMA YARIŞMALARINDA 1. LİK,2.LİK VE 3.LÜK OLMAK ÜZERE ÇEŞİTLİ DERECELERİ BULUNMAKTADIR.
08:10 BAŞLAMA 14:40 BİTİŞ
KLİMA
Ulaşım
SİLİFKE YEŞİLOVACIK ARASI HAS KOOP MİNUBÜSLERLELE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.
TAŞIMALI EĞİTİM
BELDE-SİLİFKE YEŞİLOVACIK BELEDİYESİ
İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 120 KM. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 40
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI,İFET,VOLEYBOL,BASKETBOL,SATRANÇ,ORYANTRİNG
KODLAMA,AKIL VE ZEKA OYUNLARI
BİR OKUL BİR EKOL PROJESİ,E TWİNNİNG PROJELERİ,
SON 4 YILDIR YAPILAN KA101 BAŞVURULARI BULUNMAKTADIR.
Diğer Hususlar
HALK EĞİTİM MERKEZİ KANALIYLA AÇTIĞIMIZ GİTAR,RESİM VE HALK OYUNLARI KURSLARIMIZ VE EGZERSİZ ÇALIŞMASI OLARAK YAPTIĞIMIZ DRAMA VE ORYANTRİNG KURSUMUZ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİ HER YÖNDEN DONANIMLI BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEYİ HEDEFLEMEKTEYİZ.