MERSİN / SİLİFKE - Yeşilovacık İlkokulu

Atıklar Geri Fikirler İleri - Waste Back Ideas Forward

28-04-2022

Okulumuz müdürü serpil ÇEVİK, müdür yardımcısı Abdullah ÇİÇEK ve okulumuz 2/B sınıfı öğretmeni Tuğba SAYILI' nın farkındalık oluşturmak amacıyla, Romanya, Polonya, Kuzey Makedonya, İtalya, Sırbistan, Ürdün ve Hırvatistan'daki ortak okullarla işbirliği içinde yürütülen WASTE BACK IDEAS FORWARD(ATIKLAR GERİ FİKİRLER İLERİ) isimli projesi ile atık malzemelerin geri dönüşümünün sağlanarak çeşitli ürünler elde edilebileceği konusunda farkındalık oluşturmak, öğrenci yaratıcılıklarını geliştirmek ve geri dönüşümün önemini vurgulamak amaçlanmaktadır. Proje kapsamında atık malzemelerden yapılan elbiselerle defile yapılmış ve  yapılan ürünler sergilenmiştir. Defile ve sergi veliler ve öğrenciler tarafından büyük alkış almıştır.

Yayın: 28.04.2022 - Güncelleme: 06.05.2022 10:26 - Görüntülenme: 283